De Kok Bouwgroep

Vanuit onze vestigingen in Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout bouwen wij in Zuidwest Nederland. Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouwrenovatie en service & onderhoud. Een lange relatie waarbij wij bouwen, onderhouden en na lange tijd renoveren. Ons motto Beloven & Waarmaken!

Binnen de onderneming heerst een transparante manier van samenwerken en onderlinge persoonlijke betrokkenheid tussen de ruim 160 eigen medewerkers (die wonen en werken in het werkgebied), het bedrijf en haar relaties. Dit zorgt voor direct persoonlijk contact en vaste contactpersonen. Voor het onderhouden van een constructieve relatie is het leren kennen en binden van onze klanten, partners, medewerkers en maatschappij een must.

Onze gespecialiseerde projectteams en ervaren vakmensen denken niet alleen mee tijdens het project, maar ook bij het proces voorafgaande aan de bouw. Door het uitbesteden van specialistische diensten, werkzaamheden en producten zijn er met de jaren veel duurzame relaties ontstaan met bedrijven die onze visie op vakmanschap delen. Wij maken bij voorkeur gebruik van onze relaties uit de regio.

Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen is een onderwerp dat hedendaags actueel is, ook in de bouwbranche. Bij elk project worden bij ons de onderdelen ‘People, Planet & Profit’ in overweging genomen. Niet alleen duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel, ook veiligheid en kwaliteit zijn prioriteit.

De Kok Bouwgroep is een ambitieuze organisatie die zich graag blijft ontwikkelen. Eigen concepten, ontwikkelingen en pilots (wet kwaliteitsborging) is dagelijks werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *